ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξατομικευμένες λύσεις

Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες και έχουν σχεδιαστεί έπειτα από πολλά έτη εκπαίδευσης και εμπειρίας στη διατροφική καθοδήγηση και υποστήριξη. Είτε πρόκειται για διαχείριση βάρους, είτε για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων και διαταραχών, μέσα από τις υπηρεσίες μας θα λάβεις τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχεις τους στόχους σου!

Ανάλυση σύστασης σώματος

Ανάλυση σύστασης σώματος

Η ανάλυση σύστασης σώματος απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν αναλυτικά και τμηματικά τη σύσταση του σώματός…
Κλινική διατροφή

Κλινική διατροφή

Η κλινική διατροφή αφορά όποιον διαιτώμενο έχει κάποια πάθηση ή χρόνιο νόσημα, που μπορεί να…
Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η διατροφή στην εγκυμοσύνη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η εγκυμοσύνη, όπως και ο θηλασμός, αποτελούν…
Διατροφή για αθλούμενους

Διατροφή για αθλούμενους

Η διατροφή για αθλούμενους αφορά εσένα που αθλείσαι συστηματικά, καθώς η κατάλληλη διατροφή μπορεί να…
Διατροφικές διαταραχές

Διατροφικές διαταραχές

Οι διατροφικές διαταραχές (βουλιμία, υπερφαγία, ανορεξία) είναι ένα φαινόμενο που πολλές φορές το συναντάμε υπό…
Συνεδρία εξ'αποστάσεως

Συνεδρία εξ’αποστάσεως

Η συνεδρία εξ’αποστάσεως αφορά εσένα που δεν έχεις τη δυνατότητα να έρθεις στο διαιτολογικό γραφείο.…
Αύξηση βάρους Νέα Σμύρνη

Αύξηση σωματικού βάρους

Για την αύξηση του σωματικού σου βάρους, θα διερευνήσουμε όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με…
Συνεδρία κατ' οίκον

Συνεδρία κατ’ οίκον

Γιατί να επιλέξεις την συνεδρία κατ’ οίκον; Κάποιες φορές ονειρεύεσαι η ημέρα να είχε πάνω…

FAQ

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Ποιά μέθοδο/ διατροφή χρησιμοποιείτε στις συνεδρίες;

Η προσέγγισή μου βασίζεται στην εξατομικευμένη τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, σε συνδυασμό με τη μεσογειακή διατροφή και τις επίσημες διατροφικές συστάσεις.

Στην 1η μας συνεδρία γίνεται η αξιολόγηση του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού κάθε ατόμου, ώστε να εντοπίσω σημεία που μπορούν να βελτιωθούν μέσω της διατροφής. Έπειτα φτιάχνουμε μαζί το κατάλληλο διατροφικό πλάνο με αρκετές επιλογές γευμάτων και συνδυασμών, καθώς ο στόχος είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός!

Σε κάθε επόμενη συνεδρία διερευνούμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισες, τις βελτιώσεις που πέτυχες, τις συνήθειες που τροποποίησες, συνεχίζουμε τη διατροφική εκπαίδευση και εμπλουτίζουμε ακόμα περισσότερο το διατροφικό σου πλάνο.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν για να πετύχω το στόχο μου;

Αυτό εξαρτάται από το ποιός είναι ο στόχος, κάτι που θα θέσουμε στην 1η μας συνεδρία!

Καταρχάς είναι σημαντικό να βάζεις μικρούς, μετρήσιμους, ρεαλιστικούς, επιτεύξιμους και χρονικά προσδιορισμένους στόχους. Κατά δεύτερον, η συχνότητα των συνεδριών παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τον αριθμό τους. Για παράδειγμα, εάν ο στόχος είναι η μείωση βάρους, το πρώτο χρονικό διάστημα, δηλαδή για τους πρώτους 3 μήνες, συστήνεται να έχουμε συχνές συνεδρίες, συγκεκριμένα ανά 2 εβδομάδες. Έπειτα, αραιώνουμε τη συχνότητα των συνεδριών, καθώς η βασική διατροφική εκπαίδευση θα έχει ολοκληρωθεί. Τους επόμενους μήνες και μέχρι την επίτευξη του στόχου, οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιούνται 1 φορά το μήνα ή και πιο αραιά, αναλόγως τις ανάγκες σου.

Αφού πετύχεις το στόχο σου, ακολουθεί ο στόχος της συντήρησης της νέας διατροφικής σου συμπεριφοράς και του σωματικού βάρους. Αυτή είναι μία διαδικασία που διαρκεί εφ’όρου ζωής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έρχεσαι για πάντα στον διαιτολόγο! Οι συνεδρίες μας θα είναι πιο αραιές, για παράδειγμα ανά 3 μήνες και σταδιακά θα αραιώσουν και αυτές, με στόχο να κάνεις τον επανέλεγχό σου 1-2 φορές το χρόνο. Όσοι ήδη το κάνουν, καταφέρνουν όντως να διατηρήσουν το βάρος που πέτυχαν! Είμαι βέβαιη ότι μπορείς και εσύ!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Με την εγγραφή σου θα μπορείς να λαμβάνεις διατροφικές συμβουλές & tips, καθώς και ενημέρωση για νέα project και υπηρεσίες του γραφείου. Φυσικά μπορείς να διαγραφείς όποτε επιθυμείς!