Πολιτική Ραντεβού


Πριν κλείσεις το 1ο σου ραντεβού, είναι καλό να διαβάσεις την πολιτική του γραφείου μας.

Για τις συνεδρίες διά ζώσης & online

Μπορείς να κλείσεις το 1ο ραντεβού είτε ηλεκτρονικά από το website μας, είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο του γραφείου 2130102722, με βάση την ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί.

Για να δεσμευτεί η συνεδρία σου, χρειάζεται να κάνεις ηλεκτρονικά την πληρωμή της 1ης συνεδρίας, δηλαδή 50€, μέχρι και 2 ημέρες (48 ώρες) πριν το προγραμματισμένο σου ραντεβού, χρησιμοποιώντας κάποιον από τους εξής τρόπους:

Για πληρωμή από ελληνική τράπεζα:

 • Μέσω του συστήματος IRIS: Χρησιμοποιείς το ΑΦΜ 138584372 (μεταφορά σε επαγγελματικό λογαριασμό)
 • Μέσω web banking:
  Τράπεζα EUROBANK
  IBAN: GR1502600270000390201454656
  Δικαιούχος: Τσάκου Ευαγγελία
  **Οι τραπεζικές προμήθειες επιβαρύνουν εξ΄ολοκλήρου τον εντολέα.
 • Πληρωμή με κάρτα: https://pay.vivawallet.com/tsakou-evangelia-spyridon

Αιτιολογία κατάθεσης:  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*

*το ονοματεπώνυμο πρέπει να συμπίπτει με τα στοιχεία που δόθηκαν για τον προγραμματισμό του ραντεβού

Για πληρωμή από τράπεζα του εξωτερικού:

Αιτιολογία κατάθεσης:  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*

*το ονοματεπώνυμο πρέπει να συμπίπτει με τα στοιχεία που δόθηκαν για τον προγραμματισμό του ραντεβού

Στην περίπτωση μη πληρωμής της 1ης συνεδρίας εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το ραντεβού σου αποδεσμεύεται αυτόματα!

Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης 1ου ραντεβού

Σε περίπτωση που επιθυμείς την ακύρωση του ραντεβού σου, αφού αυτό έχει δεσμευτεί μέσω της ηλεκτρονικής πληρωμής, το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται. 

Έχεις όμως τη δυνατότητα ενός δωρεάν επαναπρογραμματισμού, μέσα σε 30 ημέρες από το ραντεβού που είχες προγραμματίσει, με την προϋπόθεση ότι μας έχεις ενημερώσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο σου ραντεβού, στο τηλέφωνο του γραφείου 2130102722.

Πολιτική ακύρωσης επόμενων ραντεβού

Η ημέρα και ώρα που έχει προγραμματιστεί η επαναληπτική σου συνεδρία έχει δεσμευτεί για εσένα. Στην περίπτωση που αδυνατείς να παρευρεθείς, θα πρέπει να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 24 ώρες πριν, καλώντας στο τηλέφωνο του γραφείου 2130102722. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση και δεν παρευρεθείς στη συνεδρία σου, καλείσαι να καλύψεις το κόστος της, μέσω των ανωτέρω τρόπων πληρωμής. Εξαιρείται η περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος ή άλλου απρόοπτου γεγονότος, εφόσον υπάρξει σχετική έγκαιρη ενημέρωση.

Είναι σημαντικό να μην αναβάλεις τη συνεδρία σου εάν δεν έχεις πετύχει το στόχο σου. Ιδιαίτερα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί η συνεδρία, για να λάβεις τα απαραίτητα εφόδια/εργαλεία για την βέλτιστη διαχείριση της διατροφής σου, ώστε να επανέλθεις γρήγορα.

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Με την εγγραφή σου θα μπορείς να λαμβάνεις διατροφικές συμβουλές & tips, καθώς και ενημέρωση για νέα project και υπηρεσίες του γραφείου. Φυσικά μπορείς να διαγραφείς όποτε επιθυμείς!