Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου


Βάσει του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), που τέθηκε σε ισχύ την 25 Μαΐου 2018, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το διαιτολογικό γραφείο “Εύα Τσάκου” έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης του να διαφυλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τα δικαιώματά σας που απορρέουν από τη χρήση τους.

Η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι προτεραιότητα για εμάς. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διαχειριζόμαστε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη χρήση του ιστότοπού μας.

  1. Συλλογή Πληροφοριών: Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο όταν τις παρέχετε εθελοντικά, όπως κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο, την υποβολή ερωτημάτων ή την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.
  2. Χρήση Πληροφοριών: Οι πληροφορίες που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους τις παρέχετε, όπως η αποστολή ενημερωτικού/ εκπαιδευτικού υλικού, το κλείσιμο ραντεβού και η επικοινωνία μαζί σας.
  3. Προστασία Δεδομένων: Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους από απώλειες, καταχρήσεις ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  4. Κοινοποίηση Δεδομένων: Δεν κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν υποχρεωθούμε νομικά.
  5. Παιδιά Κάτω των 16 Ετών: Δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 16 ετών. Εάν παρατηρήσουμε ότι έχουμε συλλέξει πληροφορίες από παιδιά, θα διαγράψουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες.
  6. Ενημερώσεις Πολιτικής Απορρήτου: Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευτούν στον ιστότοπο.

Με τη χρήση του tsakou.diaitologos.com, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. +302130102722

Ευχαριστούμε πολύ

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Με την εγγραφή σου θα μπορείς να λαμβάνεις διατροφικές συμβουλές & tips, καθώς και ενημέρωση για νέα project και υπηρεσίες του γραφείου. Φυσικά μπορείς να διαγραφείς όποτε επιθυμείς!