Φόρμα επικοινωνίας

  Αποστολή

  Τηλέφωνο
  Ώρες λειτουργίας

  Δευτέρα: 15:00 – 20:00
  Τρίτη: 9:00 – 15:00
  Τετάρτη: 15:00 – 20:00
  Πέμπτη: 15:00 – 20:00
  Παρασκευή: 9:00 – 15:00


  Συχνές ερωτήσεις

  Χρειάζεται κάποια προετοιμασία για την 1η συνεδρία;

  Στην 1η συνεδρία πραγματοποιείται η λήψη του ιατρικού ιστορικού, επομένως είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας τις πιο πρόσφατες (μέσα στο 6μηνο) αιματολογικές εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει (πχ γενική αίματος, βιοχημικές, ορμονολογικές, υπέρηχος κοιλίας). Εάν η συνεδρία σας είναι διαδικτυακή, είναι καλό να μας τις στείλετε 1 ημέρα πριν στο email: tsakoueva@gmail.com.

  Εάν η συνεδρία σας είναι διά ζώσης, θα γίνουν και μετρήσεις σύστασης σώματος, για τις οποίες είναι σημαντικό να τηρήσετε τις ακόλουθες συνθήκες:

  -3 ώρες πριν τη λιπομέτρηση μην καταναλώνετε φαγητό.

  -1 ώρα πριν τη λιπομέτρηση μην καταναλώνετε νερό ή άλλα υγρά.

  -Εάν πραγματοποιήσετε τη λιπομέτρηση το πρωί, αφήστε να περάσουν 3 ώρες από την ώρα που θα ξυπνήσετε.

  -Αποφύγετε την πολύ έντονη σωματική άσκηση τις τελευταίες 12 ώρες.

  -12 ώρες πριν την λιπομέτρηση, μην καταναλώνετε αλκοόλ.

  -Καλό είναι να έχετε ουρήσει πριν τις μετρήσεις.

  -Η λιπομέτρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τις ημέρες της έμμηνου ρύσης.

  -Η λιπομέτρηση δεν πραγματοποιείται σε εγκυμονούσες για λόγους προληπτικούς, και σε άτομα που φέρουν βηματοδότη στην καρδιά τους ή άλλα μεταλλικά εμφυτεύματα στο σώμα τους.

  Εάν είστε σε ημέρες περιόδου, μπορεί να γίνει κανονικά η συνεδρία σας και αφού τελειώσει η περίοδος να έρθετε μόνο για τη λιπομέτρηση στο γραφείο, κατόπιν επικοινωνίας.

  Ποιά μέθοδο/ διατροφή χρησιμοποιείτε στις συνεδρίες;

  Η προσέγγισή μου βασίζεται στην εξατομικευμένη τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, σε συνδυασμό με τη μεσογειακή διατροφή και τις επίσημες διατροφικές συστάσεις.

  Στην 1η μας συνεδρία γίνεται η αξιολόγηση του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού κάθε ατόμου, ώστε να εντοπίσω σημεία που μπορούν να βελτιωθούν μέσω της διατροφής. Έπειτα φτιάχνουμε μαζί το κατάλληλο διατροφικό πλάνο με αρκετές επιλογές γευμάτων και συνδυασμών, καθώς ο στόχος είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός!

  Σε κάθε επόμενη συνεδρία διερευνούμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισες, τις βελτιώσεις που πέτυχες, τις συνήθειες που τροποποίησες, συνεχίζουμε τη διατροφική εκπαίδευση και εμπλουτίζουμε ακόμα περισσότερο το διατροφικό σου πλάνο.

  Η εμπειρία των διαιτώμενων

  Κάθε συνεργασία είναι ξεχωριστή! Είναι χαρά μου να βλέπω κάθε διαιτώμενο να πετυχαίνει το στόχο του και να βελτιώνει τη διατροφική του συμπεριφορά και τη σχέση του με το φαγητό.

  Α

  Αντώνιος Σ.

  Πολύ σοβαρή και ικανή επαγγελματίας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ψυχολογική διάσταση που δίνει στην διαιτολογική υποστήριξη που συνήθως είναι και αυτό που λείπει από την κυρίαρχη μηχανιστική /διεκπεραιωτική προσέγγιση των διαιτολόγων. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Α

  Αστέριος Π.

  Η Εύα είναι εξαιρετική επαγγελματίας, καταρτισμένη και πολύ θετικός άνθρωπος με αγάπη για τη δουλειά της. Με βοήθησε πάρα πολύ να χάσω τα παραπανίσια κιλά χωρίς να δυσκολευτώ, αλλά το σημαντικότερο μου έμαθε να τρώω σωστά. Η όρεξη με την οποία προσεγγίζει το θέμα σου, σε παρακινουν να προσπαθήσεις περισσότερο. Τη συστήνω 100%!!!

  Ε

  Ελένη Δ.

  Εκπληκτική επαγγελματίας, άψογη δουλειά, απολύτως και λεπτομερώς καταρτισμένη και πάνω απ’όλα εξαιρετικός άνθρωπος γεμάτος ζεστασιά, προθυμία και κατανόηση!! Ευχαριστώ για όλα! Τα 5 αστέρια είναι λίγα

  Σ

  Σταυριάννα Μ.

  Με έβαλε κυριολεκτικά στο σωστό δρόμο μιας και κάταφερε να αλλάξω όχι μόνο τις διατροφικές μου συνήθειες αλλά και την καθημερινότητα μου γενικότερα. Ενα χρόνο μετά, το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι εξαιρετική επαγγελματίας (συνέπεια ραντεβού, ευγένεια, κατανόηση) και Ανθρωπος με α κεφαλαίο!

  Παρουσία στην τηλεόραση & τα media

  Μέσα από την παρουσία μου σε τηλεοπτικές εκπομπές υγείας, ραδιοφωνικές εκπομπές, έντυπα & online περιοδικά και εφημερίδες, στοχεύω στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε θέματα διατροφής.

  Ύπνος και διατροφή
  Βίντεο

  Ύπνος και διατροφή

  Μπορεί να συσχετισθεί ο ύπνος και η διατροφή; Ποιές τροφές μπορούν να...
  Αυξημένη χοληστερόλη: Πώς θα τη μειώσεις μέσω της διατροφής
  Βίντεο

  Αυξημένη χοληστερόλη: Πώς θα τη μειώσεις μέσω της διατροφής

  Έχεις αυξημένη χοληστερόλη; Γνωρίζεις ότι η διατροφή μπορεί να σε βοηθήσει να...
  Πώς θα αυξήσεις τον μεταβολισμό σου;
  Βίντεο

  Πώς θα αυξήσεις τον μεταβολισμό σου;

  Σε αυτό το video από την εκπομπή “Υγεία πάνω απ’όλα” με τη...

  Κάνε εγγραφή στο Newsletter

  Με την εγγραφή σου θα μπορείς να λαμβάνεις διατροφικές συμβουλές & tips, καθώς και ενημέρωση για νέα project και υπηρεσίες του γραφείου. Φυσικά μπορείς να διαγραφείς όποτε επιθυμείς!