ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Γεια σας! Είμαι η Εύα και είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2009.

Ασχολούμαι ενεργά με τη διαχείριση της παχυσαρκίας και των παθήσεων που οφείλονται στο αυξημένο σωματικό βάρος, τη διαχείριση της συμπεριφοράς του ατόμου απέναντι στο φαγητό, καθώς και με τις διατροφικές διαταραχές εφήβων και ενηλίκων.

Σε αυτούς τους τομείς ειδικεύθηκα στα πλαίσια των μεταπτυχιακών μου σπουδών, μέσω του Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity, που πραγματοποιεί το Κέντρο Ενημέρωσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ), σε συνεργασία με το National Center for Eating Disorders της Μ.Βρετανίας. Eίμαι καταρτισμένη στη χρήση του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» (Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών – ΚΕΨΕΦ), που αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση στη μείωση του σωματικού βάρους χρόνια υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων, χωρίς τη χρήση δίαιτας. Επιπλέον, έχω λάβει certification στο Life Coaching μέσω του προγράμματος Certificate in Coaching AC Accredited, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην παρούσα περίοδο εκπαιδεύομαι στη χρήση του νευρογλωσσικού προγραμματισμού NLP με στόχο την πιστοποίησή μου ως NLP Wellbeing Coach.

Από το 2011 είμαι επιστημονική συντάκτρια στο 1ο portal διατροφής στην Ελλάδα www.mednutrition.gr, όπου αρθρογραφώ σταθερά. Για τη διατροφική ενημέρωση του κοινού έχω τακτική παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές (Υγεία πάνω απ’όλα, My Life, Joy κ.ά.), σε έντυπα και online περιοδικά και εφημερίδες (Forma, Elle, iatronet, πρώτο θέμα κ.ά.), καθώς και ομιλίες σε σχολεία. Επιπλέον, είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ).

Παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες μέσα από το αδειοδοτημένο διαιτολογικό μου γραφείο στη Νέα Σμύρνη, καθώς και online (skype, viber) για τους κατοίκους της επαρχίας και του εξωτερικού.

Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να ξεκινήσουμε να θέτουμε τους στόχους σας!

INSTAGRAM
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Για να μαθαίνετε πρώτοι για τα άρθρα και τα νέα μας

Ομήρου 48, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, 17121
©2023 Tsakou Nutritionist. All rights reserved.